banner47

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneğinden Sokak Hayvanlarına Yuva

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği sokak hayvanları için yuva yapmaya devam ediyor.

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneğinden Sokak Hayvanlarına Yuva
banner3

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği sokak hayvanları için yuva yapmaya devam ediyor.

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 1metre’den fazla yükseklik ve genişlikte yaptırılan köpek kulübelerinden ilk 4 ‘ü Gemlik Gençlik Merkezine daha önce teslim edilmiş ve Gemlik Gençlik Merkezinin Gönüllü Gençleri tarafından boyanıp ilçede uygun yerlere yerleştirilmişti. İkinci 4 lük köpek kulübesiyle RODA firması tarafından yaptırılan 3 adet kedi kulübesi de Gemlik Gençlik Merkezine teslim edildi. Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren hedeflerinin en az 20 büyük köpek kulübesi olduğunu ifade ederek ‘Sokak hayvanları için yaz kış içinde rahatça kalabilecekleri oldukça geniş ve yerinden oynatılmayacak kadar ağırlıkta yaptığımız kulübeleri Gemlik Gençlik Merkezine teslim ettik. Bu ikinci 4 kulübe ve Rodaport firmasının kedi kulübelere de en kısa zamanda en uygun yerlere yerleştirilerek sokak hayvanlarımıza sıcak ve geniş yuva olacak’ şeklinde konuştu.

Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Temsilcisi Ümran Akyavaş’ta  Gemlik’te sokak hayvanlarına karşı her geçen gün duyarlılığın her geçen gün arttığını belirterek ‘Şuana kadar 8 büyük kulübe yapan ve daha da yapacak olan Şükrü Deviren beye kedi kulübeleri gönderen Roda limanına ve bu kulübeleri gönüllü gençleriyle boyayıp dağıtımını yapan Gemlik Gençlik Merkezi müdürü Şuayb Serdaroğlu’na teşekkür ederim.’ diye konuştu.

Gemlik Gençlik Merkezi tarafından kedi kulübelerinde ikisi KYK Gemlik yerleşkesine gönderilirken   diğer kulübelerinde  Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüyle görüşülerek en uygun yerlere konulacağı ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2021, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23