banner47

Gemlik Galatasaray'da Yeni Başkan Hasan Yavuz

Gemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği dün akşam Point of Port kafede bayrak değişimi gerçekleştirdi.

Gemlik Galatasaray'da Yeni Başkan Hasan Yavuz
banner3

Gemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği dün akşam Point of Port kafede bayrak değişimi gerçekleştirdi.

Gemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Hakan Cirit görevi, Gemlik'in sevilen iş insanlarından biri olan Hasan Yavuz'a teslim etti.

Derneğin Genel Sekreterlik görevini yürüten Feyzi Sarıkaya'nın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan program koronavirüs tedbirlerine uyarak devam etti. Sarıkaya; "2008 yılında kurulan derneğimiz, Gemlik'te her zaman örnek olan ve örnek gösterilen bir dernek oldu. Derneğimiz, Galatasaray'ın hepimizi birleştirdiği, rakip takımlara saygı çerçevesinde şampiyonluklarımızı kutlayarak aile gibi olduğumuz bir çatı oldu. Gemlik'te Galatasaray'a gönül vermiş 7'den 70'e herkese kapısını açan, maça gitmek isteyen tüm renktaşlarımızı maça götürüp o havayı teneffüs etmelerini sağlamaya çalıştık. Sosyal sorumluluk projelerine ev sahipliği yaptık veya yapılan projelere destek verdik. Bundan sonra da bu anlayışımız hiç değişmeyecek. Hasan Yavuz, zaten derneğimiz bünyesinde her zaman bizimle olmuş, bize destek vermiş sevilen ve sayılan bir iş insanı. Onun başkanlığında da eski yönetim, yeni yönetim anlayışı güdülmeksizin birliğimizi korumaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

2 dönem dernek başkanlığı görevini yürüten Hakan Cirit ise; "Biz Galatasaray ailesi olarak her zaman bir olduk beraber olduk, beraber olmaya da devam edeceğiz. Görevim boyunca hep benim yanımda olan tüm renktaşlarımıza teşekkürü bir borç bilir, Hasan Başkan'a yeni görevinde başarılar dilerim." dedi.

Yeni başkan Hasan Yavuz; "Derneğimizin kurucu başkanı Ümit Yüksel başta olmak üzere, kurucu yönetimi ve tüm Galatasaray ailesine gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara ayrıca teşekkür ediyorum. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştiremedik, ancak umarım en kısa zamanda bu illet hastalıktan kurtulur, hep beraber, omuz omuza olacağımız organizasyonlarda buluşuruz. Bu bir bayrak yarışıdır, ben bu bayrağı Hakan Cirit başkanımdan devralıp, bayrağı daha ileri daha da yükseklere çıkarmak için çabalayacağız. Derneğimize yeni bir yer kazandırarak inşallah hizmetlerimize başlayacağız. Yönetime yeni gelecek ve görevine devam edecek arkadaşlarıma da birlikte yürüyeceğimiz bu yolun hayırlar getirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2020, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER