banner47

Gemlik'e "Erbakan" Caddesi Teklifi...

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı Erbakan Haftası münasebetiyle Ak Parti İlçe Başkanlığına, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına ve Cumhuriyetçi Halk Partisi İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Gemlik'e
banner3

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız tarafından Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık’a, Erbakan'ı anlatan kitap hediye edildi.

Yıldız, Genel Merkezimizin planlamış olduğu Erbakan'ı anlamak adına düzenlenmiş olan programlar çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Erbakan Hocamızın yıllar önce Ortadoğu hakkında söylemiş olduğu öngörülerin gerçekleştiğini yaşayarak görmekteyiz. Biz söylediklerimizin gerçekleşmesinden üzüntü duyuyoruz. Büyük İsrail projesinin hala devam ettiğini belirten Yıldız, şuan mezhep çatışması çıkartmaya çalışılıyor. İslam coğrafyası parçalanmış durumda. Bir de bunun üzerine Şii ve Sünni çatışması girerse bütün dünya bundan büyük zarar görür. Erbakan Hocamız 1997 yılında kurmuş olduğu D8'lerin içine İran'ı dâhil ederek bu günler için önlem almıştır. Onun için sorunlara bu çerçeveden bakarak hareket etmek durumundayız. ABD, Avrupa ve İsrail’i dost olarak görüp bu sorunları çözemeyiz. D8'lerin ana maddelerinden ilki olan Savaş Değil Barış, Çatışma Değil Diyalog sloganı ile bu yıl ki Erbakan haftasını kutlamaktayız.

Yıldız, yönetim olarak İlçemiz de hocamızın ismini yaşatmak adına Gemlik'te bir caddeye isminin verilmesi noktasında fikir birliği vardık. Eskipazar Caddesinde Hocamız miting yapmıştır. Dereboyu, Yenipazar Caddesi olarak geçmektedir. Pazar yeri oradan da taşındığı için eskisinin de eskisi durumunda kalmıştır. Bu sebepten dolayı Eski Pazar Caddesinin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi olması talebini Ak Parti'ye iletti.

Ak Parti Gemlik İlçe Yönetimi'nin çok olumlu karşıladığı bu talebi mecliste destekleyeceklerini ve takipçisi olacaklarını belirttiler.

 Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı Erbakan Haftası münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız tarafından Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Osman Durdu'ya, Erbakan'ın kendi kaleminden yazdığı DAVAM kitabı hediye edildi.Yıldız, Genel Merkezimizin planlamış olduğu Erbakan'ı anlamak adına düzenlenmiş olan programlar çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz.Yıldız, Erbakan Hocamızın başlattığı Milli Görüş Hareketi 1977 yılında Milliyetçi Hareket Partisi ile koalisyon da hükümet  ortağı olarak Ağır Sanayi hamlesini birlikte  gerçekleştirdik. Sanayi ve lojistik şehri ilçemizin teknoloji ile donatılmış yeni meslek liselerine ve yeni sanayi sitesine ihtiyacı vardır. Üretime dönük taleplerin karşılanması gerekiyor. Bu konular da geçmişte olduğu gibi birlik olmalıyız. Aslında şuan ülkemizin en büyük sorunu siyasilerin birlikte hareket edememesidir.

Terör olaylarına da değinen Yıldız, Terörü oluşturan ve besleyen güçlerle işbirliği içinde olarak terörün bitirilemeyeceğini belirtti. Refah-Yol hükümeti 1997 yılında Prof.Dr. Necmettin Erbakan Başbakanlık görevindeyken çekiç gücü ülkemizden gönderilmiştir. ABD Ülkemizden çekildikten sonra şehit haberi gelmemiştir. Tekrar 2003 yılın da İncirliğin ABD'ye açılmasından sonra terör çoğalmış ve güçlenmişdir. Ocak ayında ABD'nın ikinci devlet görevlisi Biden ülkemize gelerek ukalaca bir istekte bulunarak siyası partileri yuvarlak masa etrafinda toplama cesaretinde bulunmuştur. Bu toplantıya katılmayarak en iyi cevabı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Bahçeli vermiştir.

Yıldız, yönetim olarak İlçemiz de hocamızın ismini yaşatmak adına Gemlik'te bir caddeye isminin verilmesi noktasında fikir birliğine  vardık. Eskipazar Caddesinde Hocamız miting yapmıştır. Dereboyu, Yenipazar Caddesi olarak geçmektedir. Pazar yeri oradan da taşındığı için eskisinin de eskisi durumunda kalmıştır. Bu sebepten dolayı Eski Pazar Caddesinin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi olması talebini Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına iletti.

Sayın Durdu Erbakan isminin verilmesi konusunda, bize yol gösteren büyüklerimizin isminin yaşatılmasını isteriz. Talebinizi dilekçe ulaştıktan sonra yönetim kurulumuza sunacağım. Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Yönetimi gerekli kararı verecektir, diyerek sözlerini tamamladı.

ERBAKAN CADDESİ TEKLİFİ CHP'ye İLETİLDİ

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı Erbakan Haftası münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Vekili İhsan Acar'a, Erbakan'ın kendi kaleminden yazdığı DAVAM kitabı hediye edildi. Yıldız, Genel Merkezimizin planlamış olduğu Erbakan'ı anlamak adına düzenlenmiş olan programlar çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yıldız, Prof. Dr. Necmettin Erbakan siyaset hayatı boyunca, siyasi partilerin hepsiyle ortak hükümetler de yer almıştır. Merhum Bülent Ecevit ile hükümet ortağı olduğu dönemde Kıbrıs Barış Harekâtı gerçekleştirilmiştir. Bu harekât 275 yıl sonra alınmış ilk toprak parçasıdır. Bu milleti birleştirince neler başarabileceğimizi gösteren bir hamledir. 

Büyük Ortadoğu Projesi'nin hala devam ettiğini belirten Yıldız, bu proje Büyük İsrail'in kurulması projesidir. Bu proje kapsamında Ortadoğu’daki devletlerin bölünüp parçalanması kararları alınmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız bu projenin Eş Başkanı idi, İspanya bırakınca Tek Başkan olarak devam ediyor. Defalarca uyarılarda bulunduk. Irak bu proje kapsamında parçalandı. Şuan Suriye'yi bölmek için bütün devletlerin Akdeniz'e kadar geldiğini görmekteyiz. Üzülerek söylüyoruz ülkemizde bu proje kapsamındadır. Ülkemizde de olaylar başlamıştır. Düşmana karşı hendekler kazan dedelerin çocukları şimdi o hendekleri birbirleri için kazıyorlar. Burada Rahmetli Erbakan Hocamızın bir sözünü söylemek istiyorum. “Türk ile Kürt’ü ayırırsanız, ne Türk kalır ne de Kürt. Eğer Çanakkale misali birleştirirseniz, ne İngiliz kalır ne de Fransız.”

Yıldız, yönetim olarak İlçemiz de hocamızın ismini yaşatmak adına Gemlik'te bir caddeye isminin verilmesi noktasında fikir birliğine  vardık. Eskipazar Caddesinde Hocamız miting yapmıştır. Dereboyu, Yenipazar Caddesi olarak geçmektedir. Pazar yeri oradan da taşındığı için eskisinin de eskisi durumunda kalmıştır. Bu sebepten dolayı Eski Pazar Caddesinin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi olması talebini Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü ve Meclis Üyesi Özgür Aksoy, Saadet Partisi Heyeti'nin talebi üzerine Gemlik Belediyesi'nin satışa çıkarmış olduğu araziler hakkında bilgilerini aktardı. Sayın Aksoy, Erbakan isminin verilmesi talebini yönetim kurulunda görüşüp değerlendireceklerini belirtti. 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER