banner47

Gemlik Belediyesi sorunları yerinde tespit ediyor

Gemlik Belediyesi ekipleri mahalleleri gezerek yerinde inceleme yaparken, vatandaşın fikir ve önerilerini de dinleme fırsatı buluyor.

Gemlik Belediyesi sorunları yerinde tespit ediyor
banner3

Gemlik Belediyesi ekipleri mahalleleri gezerek yerinde inceleme yaparken, vatandaşın fikir ve önerilerini de dinleme fırsatı buluyor.

Gemlik Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Fen İşleri Müdürü Mustafa Yuşan, Park Bahçeler Müdürü Alihan Kuzu ve Muhtarlıklar Müdürü Deniz Engin Çelik ile birlikte Eşref Dinçer Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. İncelemelere mahalle muhtarı Yusuf Güngör Al’da eşlik etti. Özellikle Gemlik’in ova bölgesini inceleyen ekipler, buradaki sorunların çözümü için bir an önce çalışmalara başlanılacağını da ifade ettiler.

İnceleme ile ilgili açıklama yapan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, köylerle ilgili sorunlarını neredeyse çözdüklerini ifade etti. Şehir merkezinde çalışmaların ise aralıksız devam ettiğini de sözlerini eklerken, “Bugün muhtarımız Yusuf Güngör Al ile beraber ilçemizin en büyük mahallelerinden biri olan Eşref Dinçer mahallemizdeki sorunları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Gemlik Belediyesi ekiplerimiz ilçemizin her köşesinde çalışmalarına devam ediyor. Eşref Dinçer mahallesindeki sorunlarımızı da not aldık. Çalışmalara bir an önce başlayacağız. Ovayla ilgili doğalgaz beklentisinin farkındayız. O konuda Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Uğur Sertaslan’ın gayretleriyle inşallah sorunu çözeceğiz” İfadelerini kullandı.

Eşref Dinçer Mahallesi Muhtarı Yusuf Güngör Al ise, Gemlik Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, yapılacak çalışmaların Eşref Dinçer Mahallesi için çok önemli olduğunun da altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23