banner47

Gemlik Acara Gürcüleri kongre yaptı

Gemlik Acara Gürcüleri Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurul toplantısı düzenledi.

Gemlik Acara Gürcüleri kongre yaptı
banner3

Dün yapılan kurulda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İhsan Acar Başkanlığındaki yönetim kurulu listesi aşağıdaki isimlerden oluşuyor.

  1.  İhsan ACAR
  2. İsmail BEKİ
  3. Burhan BAYRAK
  4. Keziban ÇETİNAVCI ATAŞ
  5. Zekeriya GÜL
  6. Mustafa Gökhan ACI
  7. Mustafa ONSEKİZ

Kurul toplantısında konuşan ACAR, “ilk olarak derneğimize emek vermiş, aramızdan ayrılan tüm hemşehrilerimize Allah’tan rahmet dilerim. Maalesef dünya da ve ülkemizde yaşanan covid-19 salgını dolayısıyla istenen faaliyetlerin ve etkinliklerin yapılamadığını, üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına derneğimize ait bir yer kazandırma çalışmalarının devam ettiğini en kısa sürede bunu sonuca kavuşturarak hemşehrilerimize buluşma noktası oluşturacağımızı, pandemi etkisini yitirmeye başladıktan sonraki süreçte Kafkas halk oyunları ve dil kursu açmak gibi ” faaliyetlerinin olacağını belirtti.

Derneğin gençlik kolu ve kadın kolu çalışmalarına da başladıklarını belirten ACAR, “bununla ilgili olarak gençlik kolu sorumlumuz Mustafa ONSEKİZ ve kadın kolu sorumlumuz Keziban ÇETİNAVCI ATAŞ’ın çalışmaları devam etmektedir. En kısa sürede gençlik ve kadın kollarımızın da yönetim yönetim kuralları belirlenecek ve faaliyete geçecektir. Son olarak başta dernek üyelerimiz olmak üzere tüm Gemlik’li hemşehrilerimizin Ramazan Ayı’nı kutlar, hayırlı Ramazanlar dilerim.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23