banner47

Festivalde Gemlik'e ünlü yağmuru!

Bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali'nde sahne alacak isimler belli oldu.

Festivalde Gemlik'e ünlü yağmuru!
banner3

Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle yapılamayan festivalin bu yıl altıncısı düzenlenecek.

Gemlik için çok önemli bir değer olan zeytinin festival programı bugün Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı ile kamuoyuna paylaşıldı. Toplantıya Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Gemlik Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Gemlik Kent Konseyi ve Gemlik Belediyesi işbirliği ve Gemlik zeytinine değer veren pek çok paydaşla birlikte organize edilecek olan 6.Uluslarası Gemlik Zeytini Festivali'nde en çok merak edilen konu olan sanatçılar belli oldu.

Festivalin ilk günü 10 Eylül 2021 Cuma günü Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Ekin Uzunlar, ikinci günü 11 Eylül 2021 Cumartesi günü rap müzik denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Ceza, üçüncü ve final günü 12 Eylül 2021 Pazar arabesk ve fantazi müziğin usta isimlerinden birisi olan Cengiz Kurtoğlu sahne alacak.

Festival kapsamında çocuklar için çeşitli etkinlikler, söyleşiler, yarışmalar ve onlarca etkinlik Gemliklileri bekliyor olacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2021, 20:28

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurdan
Nurdan - 3 yıl Önce

Pandemi nedeniyle cebine para girmeyen sanatçılar i getirin lütfen cengiz Kurtoğlu????????

Nacar Ün
Nacar Ün - 3 yıl Önce

Tebrikler
Başarılar diliyorum.Nice güzelliklere insAllah

SIRADAKİ HABER