banner47

En Gözde Kadınlardan Anlamlı Buluşma

Bursa'da sokak hayvanları için anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

En Gözde Kadınlardan Anlamlı Buluşma
banner3

Bursa'da sokak hayvanları için anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

Üç ay önce kurulan ve hızlı bir şekilde kendisini duyuran ‘En Gözde Kadınlar’ platformunun öncülüğünde gerçekleşen kahvaltıda hayvan severler, sokak hayvanları için bir araya geldi. Sunuculuğunu GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya'nın üstlendiği ‘Mamanı Al Gel’ kampanyası ile gerçekleşen organizasyonda toplanan mamalar Her Eve 1 Pati Derneği ve Orhangazi Hayvanlarla Yaşam Derneği’ne bağışlanacak. En Gözde Kadınlar platformunun kurucusu Gözde Avcı, birçok sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, bu etkinliklerini sokak hayvanlarına adadıklarını kaydetti. Avcı, aynı zamanda sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırmak istediklerini söyledi.

Gazeteci ve sanatçı Ömür Gedik’in kurduğu HAÇİKO (Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği) de etkinliğe kaktı sundu. HAÇİKO Bursa Temsilcisi Zeynep Dimidoa, sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Çeşitli etkinlikler ile de renklenen organizasyona kadınlar da eğlenceli vakitler geçirirken, aynı zamanda hayvanlara destek olmanın mutluluğunu yaşadı. Filiz Özel Tasarım Baş Tasarımcısı Filiz Çekil'in programa katılan kadınlara yakın bir zamanda özel defileninde müjdesini verdi. Gemlik'in yakından tanıdığı isim Serdar Özkaleli ise projeye yaptığı mama bağışı ile büyük alkış alırken, Gözde Avcı ise, bu tarz etkinliklere devam edeceklerinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER