banner47

Borusan Müşterisinin Ayağına Gidiyor

Otomotiv sektörü özel boru satışlarında güçlü büyüme...

Borusan Müşterisinin Ayağına Gidiyor
banner3

Türk otomotiv sektörünün önde gelen tedarikçilerinden Borusan Mannesmann, müşterilerine daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek amacı ile Bursa’da kurduğu 10.000 m2 kapalı alanı bulunan yeni tesisini hizmete açtı. Borusan Mannesmann’ın ürettiği özel borular motorlu araçların amortisör, koltuk, direksiyon, şaft, aks, egzoz,  torpido traversi, tampon ve çeşitli motor parçalarında kullanılıyor.

Türkiye’nin üretim ve ihracat rekortmeni otomotiv ve otomotiv yan sanayinin önde gelen tedarikçisi Borusan Mannesmann hizmetlerini sektörün kalbinin attığı Bursa’ya taşıdı. Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.000 m2 kapalı alana kurulan tesiste, Halkalı fabrikasında üretilen özel borular işlenerek müşterilere tam zamanında sevkiyat yapılacak.

Borusan Mannesmann otomotiv sektörünün tam bir çözüm ortağı

Bursa’da açılan bu yeni tesis dolayısıyla bir değerlendirmede bulunan Borusan Mannesmann Genel Müdürü Semih Özmen şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yıl, 10’uncu kez 21 milyar dolar satış ile ihracat şampiyonu olan otomotiv sektörüne hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Yüksek kalite standartları ile çalışan bu sektörün yan sanayii kuruluşlarına yıllardır özel boru tedarik ediyoruz. Müşterilerimizin ve dolayısıyla ana sanayinin üretim hatlarının durmaması için 7/24 sevkiyat yapmamız, değişen üretim programına uygun üretim yapmak için esnek olmamız ve kritik ürünlerde hem mamul hem de hammadde stoku tutmamız gerekiyor.

Bursa’da hizmete açtığımız yeni tesisimizle otomotiv sektörüne daha yakın olacağız ve hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz. Borusan Mannesmann olarak otomotiv sektörünün tam bir çözüm ortağı olarak ürün ve hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

Borusan Mannesmann özel boruları Türkiye’de üretilen motorlu araçların her yerinde

Borusan Mannesmann otomotiv yan sanayii üzerinden Türkiye'de üretilen neredeyse tüm motorlu araçlara özel boru ürünleri tedarik ediyor. Türkiye’de üretim yapan Ford Otosan, Tofaş, Oyak Renault, Hyundai, Toyota gibi önde gelen otomobil üreticileri ile Mercedes, MAN, Karsan, Otokar gibi büyük araç üreticileri, araçlarının birçok aksamında Borusan Mannesmann’ın ürettiği üstün kaliteli özel boruları kullanıyorlar. Bu borular araçların amortisör, koltuk, direksiyon, şaft, aks, egzoz, torpido traversi, tampon ve çeşitli motor parçalarında yer alıyorlar. Borusan Mannesmann ayrıca yurt dışında BMW, Mercedes, Audi ve Volkswagen gibi büyük markaların yan sanayilerine de hizmet veriyor

Borusan Mannesmann uzun yıllardır koruduğu yüksek kalite seviyesi ve yan sanayii müşterilerine sunduğu 7/24 sevkiyat hizmeti ile Türk otomotiv sektörünün vazgeçilmez tedarikçisi konumunda bulunuyor. Türkiye Otomotiv üretimi 2009’dan bu yana yılda ortalama % 7 oranında büyürken Borusan Mannesmann’ın toplam satışları ortalama % 13 arttı. Şirket, sahip olduğu deneyim, bilgi ve teknoloji ile sektördeki birçok projenin Ar-Ge ve tasarım aşamasında da yer alıyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER