banner47

Belediye ile mimarlar protokol imzaladı

Gemlik Belediyesi, Mimarlar Odası ile protokol imzaladı.

Belediye ile mimarlar protokol imzaladı
banner3

Gemlik Belediyesi, Mimarlar Odası ile protokol imzaladı.

Gemlik Belediyesi Aralık Ayı birleşiminde, sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma adına gerekli olan mimarlık ve mühendislik hizmetlerinin alınabilmesi için “İlgili meslek odaları ile Gemlik Belediyemiz arasında teknik işbirliği sağlamak amacıyla protokol taslağı hazırlanması ve bu protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili rapor” kabul edilmişti.

Mecliste onaylanan kararın ardından Gemlik Belediyesi ile Mimarlar Odası Gemlik Temsilciliği arasında ilk protokol imzalandı. Belediye Başkanlığında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Mimarlar Odası Gemlik Temsilciliği Başkanı Kenan Çakır ve oda yöneticileri ile Belediye Meclis Üyesi Arzu Karataş katıldı.

Başkan Sertaslan: “Kurum görüşlerine önem veriyoruz.”

Protokol hakkında konuşan Mimarlar Odası Gemlik Temsilciliği Başkanı Kenan Çakır, protokolün ana çerçevesinin Gemlik Belediyesi ile iş birliği içinde kent içinde ortak projeler üretmek olduğunu belirterek “kentsel dönüşüm, yeni planlama alanları, cephe sağlamlaştırma projeleri gibi çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Gemlik’te gerçekleştirecek önemli çalışmalarda tüm kurumlarla görüş alışverişinde bulunmayı önemsediklerini belirterek “Mimarlar Odası ile imzaladığımız protokolün ilçemizin gelişmesi konusunda hayırlı olmasını diliyorum. Ben yaptım oldu anlayışı yerine uzman görüşlerine başvurarak Gemlik’i hep birlikte büyütecek ve geliştireceğiz. İlçemizi ilgilendiren inşaat, sanayi faaliyetleri, sosyal ve kültürel tüm çalışmalarda ortak aklı hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23