banner47

Avara bando takımı "Çevre için çal" acak

Kısa adı GESYAD olan Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından yetişkinlerden kurulan Avara Bando takımı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Avara bando takımı "Çevre için çal" acak
banner3

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, gazetemize yaptığı açıklamada, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle kurdukları bando takımının ilk yürüyüşünü yapacağını belirterek, “Çevre için koş” sloganıyla minik adımların koşacağını söyledi. 

AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK 
Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, bando takımının Gemlik’te bir ilki gerçekleştirerek çalışmalarını haftada üç kez Serkan İldeniz liderliğinde sürdürdüğünü belirterek, amaçlarının farkındalık yaratmak, eski günleri anmak, stres atmak, birlikteliği sağlamak, içimizdeki çocuğu yaşatmak, sosyal hayata renk katmak olduğunu söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Deviren, Avara bando takımının ara trampetçiliğini Serkan İldeniz’in, majörlüğünü ise Serap Güler in yaptığı belirterek, “Kocaman bir aile olduk. Gemlik halkı zaman zaman caddelerde bando takımımızı trampet çalarken görecek. Önümüzdeki günlerde ses çıkarabilecek her türlü materyalleri de kullanarak tam bir ritim orkestrasının oluşumuna doğru yol alacağız. Sürpriz etkinliklerimiz ile sosyal yaşama renk katmaya devam edeceğiz.” dedi. 


“ÇEVRE İÇİN ÇAL” 
Şükrü Deviren, Dünya Çevre Günü olması nedeniyle 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 18.oo de Avara Bando takımının Üniversite Yerleşkesinden başlayarak, İskele Meydanı ve Atatürk Kordonu olmak üzere “Çevre için Çal” sloganıyla trampet çalarak ilk yürüyüşünü yapacağını, bu nedenle denize, doğaya, çevreye duyulan sevgiyi dile getirmenin ve gelecek kuşaklara sağlıklı bir dünya bırakmanın önemini vurgulayacağını, küçük adımların da çevre için koşacağını söyledi. 
Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Gemlik Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan “Çevre için çal”, “Çevre için koş” program İskele Meydanında yapılacak olan final bölümünde Bursa’nın Ufak Tefek Taşları ve İzmir Marşının söylenmesiyle sona erecek.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER