banner47

Alparslan Pide Kebap Izgara Sarayı Açıldı

Yenilenen yüzü ve yeni menüleri ile hizmete giren Alparslan Pide Kebap Izgara Sarayı Hamidiye Mahallesi Bıçkıcı Sokak’ta törenle açıldı.

Alparslan Pide Kebap Izgara Sarayı Açıldı
banner3

Açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan firma sahibi Mehmet Alparslan; “Öncelikle yenilenen yüzümüz ve yeni nesil hizmet anlayışı ile açılışını yaptığımız firmamızın açılışına katılan herkese en içten dileklerimle teşekkür etmek istiyorum. Alparslan Pide olarak pide, lahmacun ve cantık çeşitlerimizi çok sevmiştiniz. Bizler bundan sonra kebap ve ızgara çeşitlerimizle de sizlere hizmet vereceğiz. Pandemide en önemli hizmet paket servis oldu. Paket servis ağımızı da genişleterek Gemlik’in her yerine mahalle ve mesafe ayırt etmeksizin servis yapacağız. Alparslan Pide Kebap Izgara Sarayı’nın lezzetlerinden hiçbir Gemlikliyi mahrum bırakmayacağız. Ayrıca cemiyetlere ve özel günlere toplu siparişler almaya da devam edeceğiz” dedi.

Açılış programına katılan ve mekanın mimarisini çok beğendiğinin altını çizen AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ta, “Gemlik’e yakışır çok güzel bir restoran olmuş. Allah hayırlı işler ve hayırlı kazançlar sağlamayı nasip etsin.” diyerek kurdeleyi programa katılan davetliler ile birlikte kesti.

Yakın bir tarihte Yemeksepeti ve GetirYemek ile de anlaşacak olan Alparslan Pide Kebap Izgara Sarayı 0224 514 71 02 ve 0538 237 03 59 numaralı telefonlardan sipariş alıyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2021, 18:32

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER