banner47

Ahmet Gültekin 10.Sanat Yılını Özel Konserle Kutladı

Gemlik’te yaşayan Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Gültekin, profesyonel sanat yaşantısının 10.yılını Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde düzenlediği konserle kutladı.

Ahmet Gültekin 10.Sanat Yılını Özel Konserle Kutladı
banner3

Gemlik’te yaşayan Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Gültekin, profesyonel sanat yaşantısının 10.yılını Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde düzenlediği konserle kutladı.

Gemlik’te kültür, sanat ve eğitim alanında büyük başarılara imza atan, yaptığı projelerle ilçemizde ve  yurt dışında çalışmalar yapan Gültekin’i 10.Sanat Yılı Özel Konseri’nde Gemlikliler yalnız bırakmadı. Konsere halk müziği severlerin yanı sıra, Gemlik CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, Gemlik MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’da katıldı.

Halk Müziğinin büyük üstadı Nida Ateş, ve Halk müziğinin birbirinden değerli sanatçıları Kutsal Evcimen, Enver Çelik, Erdal Beyazgül, Taylan Cansızoğlu, Koray Çatal, Hüseyin Türkü Deniz, Nurettin Güleç, Serdar Hayır, ve  Ersin Perçin gibi  sanatçıların da sahne aldığı gecede unutulmaz bir Türkü gecesi yaşandı.

Program sonunda sahneye çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; “Öncelikle bu gecenin mimarı Ahmet Gültekin başta olmak üzere, bu gecede pay sahibi olan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz. Gemlik’imizde Ahmet Gültekin’ler kolay yetişmiyor, bu yüzden Ahmet’e sahip çıkmamız gerekiyor. O Gemlik’in en değerli isimlerinden birisi. Memleketimizde çocuklarımız kötü alışkanlıklardan Ahmetler sayesinde uzak durur. Gönül isterdi ki bu salonlar dolsun taşsın. Ama yine de güzel bir kalabalık var. Ahmet’i Gemlik’ten bırakmayalım. Ahmet’i destekleyelim ki böyle güzel kültür ve sanat faaliyetleri Gemlik’imiz de devam etsin. 10.Sanat Yılını kutluyor, daha nice 10 yıllar görmesini temenni ediyorum.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cemil Acar’da, Özcanbaz’ın sözlerine katıldığını ifade ederek; “Evet Sayın Özcanbaz çok haklı Ahmet Gültekin’ler kolay yetişmiyor. Gerçekten desteklemeliyiz. Gemlik’te kültüre ve sanata sahip çıkan Ahmet’leri hiçbir zaman yalnız bırakmamalıyız. Ahmet’e daha çok başarılar ve nice 10 yıllar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2019, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER