banner47

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Startı Verildi

Cumhuriyetimizin 96.yılı anısına ve Amatör Spor Haftası (13-19 Ekim) münasebetiyle Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Müsabakaları 14 Ekim Pazartesi günü saat 19.00'da Gemlik Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gemlik Devlet Hastanesi arasında oynanan müsabakayla start aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Startı Verildi
banner3

Cumhuriyetimizin 96.yılı anısına ve Amatör Spor Haftası (13-19 Ekim) münasebetiyle Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Müsabakaları 14 Ekim Pazartesi günü saat 19.00'da Gemlik Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gemlik Devlet Hastanesi arasında oynanan müsabakayla start aldı. Oldukça çekişmeli geçen maçı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ın da oynadığı öğretmenlerden oluşan takım, Başhekim Şahmeran Çelenkoğlu’nun da oynadığı Hastane takımını 2-1 yendi.

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gemlik Devlet Hastanesi, İŞKUR, İlçe Tarım Müdürlüğü, BUSKİ, Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Jandarma, PTT ve Müftülük  olmak üzere 12 takımın mücadele edeceği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası 21 Ekim günü oynanacak maçlarla sona erecek. Takımlar eleme usulüne göre oynayacaklar. İlk üçe giren takımlara Kupaları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde verilecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER