banner47

1.Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması 'Barış Oyunu' ile başladı

Gemlik Belediyesi ve Bursa Barosu işbirliği ile düzenlenen “1.Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması” etkinlikleri dün akşam Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde Bursa Baro Tiyatrosu Topluluğu tarafından Advocato'nun “Barış Oyunu” ile başladı.

1.Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması 'Barış Oyunu' ile başladı
banner3

Gemlik Belediyesi ve Bursa Barosu işbirliği ile düzenlenen “1.Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması” etkinlikleri dün akşam Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde Bursa Baro Tiyatrosu Topluluğu tarafından Advocato'nun “Barış Oyunu” ile başladı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik halkının yoğun ilgi gösterdiği ve boş koltuk kalmayan oyuna, geçtiğimiz yıl uğradığı hain bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Avukat Özgür Aksoy'un ailesi, Gemlik Belediye Başkan Vekili Mert Dimili, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Bursa Barosu yöneticileri ve avukatları, belediye meclis üyeleri, stk temsilcileri ve çok sayıda Gemlikli katıldı.

1.Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması'nın açılış konuşmasını Gemlik Belediye Başkan Vekili Avukat Mert Dimili gerçekleştirdi; "Mensubu olmaktan gurur duyduğum Bursa Baromuz ve Gemlik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen tiyatro buluşmalarına meslektaşım, çok sevdiğim kardeşim Özgür Aksoy'un adını verdik. Çünkü o tiyatroyu ve şiiri çok severdi. Özgür sanatı ve kitapları çok severdi. İnsanları severdi Özgür. Barış isterdi her zaman. Bugün 1.Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması etkinliklerimizin ilk günü ve ilk oyunun adı Barış Oyunu. Bu etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum. Ben bir kez daha Özgür Aksoy'a rahmet diliyor, değerli ailesine de sabırlar diliyorum." dedi.

1.Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması başlangıcı Bursa Baro Tiyatrosu Tiyatro Advocato'nun “Barış Oyunu” ile yapıldı. Bursa Baro Tiyatrosu Yönetmeni Av. İzzet Boğa'nın Aristofanes'in eserinden uyarladığı Barış Oyunu, ayakta alkışlandı. Aykan Yılmaz'ın yardımcı yönetmen olduğu “Barış Oyunu”nun müziklerini Nedim Yıldız, tasarımlarını Merve Ergenoğlu, uygulamasını Ertuğ Bayraktar, kostümleri Aslıhan Pekün, hareket düzenini Ezgi Eneç yaptı. Hande Yiğitarslan Abay'ın asistanlığını yaptığı oyunun ışık düzenini de Bahadır Hançer yönetti.

Barış Oyunu'nda Murat Özdemir, İsmail Metin, İnci Kutgün, Nur Hilal Sarıkartal, İsmail İşyapan, Süheyla Toppamuk, Çetin Cambaz, Hande Yiğitarslan Abay, Umut Mısır, Edanur Şenyüz, Selin İlkiz Öztürk, Bengisu Kutlu Mısır, Anıl Şimşek, Tuğçe Alsaç, Murat Küçükyıldız, Begüm Topçu, Tuğçe Topuz, Vidadi Demirci, Esra Meral, Nisa Ören rol aldı.

1.Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması programı şu şekilde devam edecek:

Her Hırsız Haydut Değildir

25 Ekim 2019 Cuma, 20.00

Cemil Meriç Kültür Merkezi

Enayi

26 Ekim 2019 Cumartesi, 20.00

Cemil Meriç Kültür Merkezi

Güldürüklü Temaşa

27 Ekim 2019 Cumartesi, 13.00

Yunus Emre Kültür Merkezi (Manastır)

12 Öfkeli

27 Ekim 2019 Cumartesi, 20.00

Cemil Meriç Kültür Merkezi

Kocamın Nişanlısı

28 Ekim 2019 Cumartesi, 20.00

Cemil Meriç Kültür Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23