banner47

Şişemcam'a ABD'den 'gümüş' ödül

Şişemcam'a ABD'den 'gümüş' ödül
banner3

Şişecam’ın Hazine Dönüşümü’ne ABD’den Alexander Hamilton Gümüş Ödülü geldi.İSTANBUL (İGFA) - Hazine dünyasının en prestijli ödül platformu olarak kabul edilen Alexander Hamilton Ödülleri,  Treasury&Risk tarafından organize edilen ve dünya çapında ilgiyle takip edilen bir tören ile 2022 yılı için sahiplerini buldu.

Üst düzey hazine ve finans yöneticilerine  ihtiyaç duydukları stratejik içerikleri, kritik bilgileri ve analizleri sağlayan önemli bir platform olan Treasury & Risk tarafından 26 yıldır verilen Alexander Hamilton, süreç yenilikleri ve teknoloji uygulamaları yoluyla hazine, finans ve risk yönetiminde büyük atılımlar yapan şirketleri ödüllendiriyor.

Bugünü kavrayan, yarına hep hazır olmasını sağlayan sürekli dönüşüm yaklaşımıyla öne çıkan Şişecam, değerlendirmeler sonucunda binlerce rakip projeyi geride bırakarak, ‘Treasury Transformation’ (Hazine Dönüşümü) kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.

Şişecam’ın uçtan uca tüm katmanlarıyla iyileştirdiği hazine dönüşümü uygulamaları, Alexander Hamilton ödülünde bu önemli başarının kazanılmasını sağladı.

Küresel salgın sebebiyle siber saldırıların arttığı 2021 yılında, yüksek güvenlikli ve manuel müdahaleye kapalı bir ödeme yönetimi uygulayarak yapay zekâ destekli sahtecilik (fraud) kontrol mekanizmasını devreye alan Şişecam, bu ödeme yönetimiyle de İngiltere merkezli Treasury Today’in Adam Smith Ödülleri’nde Best Cyber-Security Solution (En İyi Siber Güvenlik Çözümü) dalında da ödüle layık görülmüştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23