banner47

Bursa'nın yıldızı ROTCAR ürünlerini 'Made in Türkiye' imzasıyla tanıtıyor

Bursa'nın yıldızı ROTCAR ürünlerini 'Made in Türkiye' imzasıyla tanıtıyor
banner3

Otomotiv Endüstrisi alanında binek ve hafif ticari tüm araçların ön takım parçaları Bursa'dan üreten ROTCAR, dünyanın lider fuarı Automechanika’da sektör temsilcileriyle bir araya gelerek ihracat hacmini güçlendirdi.BURSA (İGFA) - Türkiye’nin ihracatında 30 milyar doların üzerinde bir büyüklüğe sahip otomotiv satış sonrası sektörünü İstanbul’da bir kez daha tüm dünyadan profesyonellerle buluşturan Automechanika İstanbul 2022, yeni rekorlara imza attı.

Bursa’nın dünya devi markası olma yolunda ilerleyen ROTCAR AUTOMOTİVE fuarda birçok ülkeden gelen alım heyetlerini ağırladı.

50 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği fuarda ROTCAR, ‘Made İn Türkiye’ imzalı ön takım parçalarını dünyaya tanıttı. 

Bursa’da 2003 yılında talaşlı imalat sektöründe hizmete başlayan ROTCAR, her geçen yıl artan üretim ve ticaret hacmiyle birlikte 2022 yılında yıllık 2 milyon parça üretim kapasitesi ile üretimini sürdürürken, Avrupa’da, Asya’da ve Ortadoğu’da bayilikleri bulunan ROTCAR 9 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

NAZMİ YILDIRIM, “20. YAŞIMIZDA BURSA’NIN DÜNYA MARKASI OLMAK İSTİYORUZ”

ROTCAR Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım, sektörünün önemli temsilcilerinin buluştuğu Automechanika ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasından gelen ziyaretçileri ROTCAR standımızda misafir ettiklerini belirten Yıldırım, "Üretim süreçlerimizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi anlattık. Misafirlerimize teveccühleri için teşekkür ediyoruz. Türkiye ihracatında otomotiv sektörü ticaret büyüklüğü olarak önemli bir pay sahibi. Amacımız Bursa’dan bir dünya markası çıkarmak" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER