banner47

Manisa'da öğrencilere su tasarrufu bilinci online verilecek

Manisa'da 2018 yılından bu yana 10 bin öğrenciye verilen su tasarrufu konusundaki eğitimlerin online platformlardan devam ettirilmesi konusunda yapılması planlandı.

Manisa'da öğrencilere su tasarrufu bilinci online verilecek
banner3

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’yi ziyaret etti. Genel Müdür Burak Aslay’a Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş eşlik etti. Ziyarette, 2018 yılından bu yana birçok okulda 10 bin öğrenciye verilen su kaynaklarının korunması ve suyun bilinçli kullanımına yönelik eğitimlerin online platformlardan verilmesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Genel Müdür Burak Aslay, 2018 yılında başlayan eğitimlerimiz ile bugüne kadar 10 bin öğrenciye ulaştıklarını belirterek, bu sayıyı daha yüksek rakamlara yükseltmek amacıyla gerekli çalışmaları yaptıklarını anlkattı. İçinde bulunulan pandemi dolayısıyla eğitimlere çevrim içi olarak devam ettirmek istediklerini kaydeden Müdür Aslay, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile de istişarede bulundu. Müdür Aslay, ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’ye kumbara ve hediye takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23