banner47

Gemlik'ten Van'a Kitap Gönderdiler

Ayşe Ziver Karataş İlkokulu Değerler Eğitimi projesi kapsamında 4/C sınıfı öğrencileri kendi harçlıklarından ayırdıkları parayla satın aldıkları 100 hikaye kitabını Van ili Muradiye ilçesi Balaklı Mezra köyü ilkokuluna gönderdiler.

Gemlik'ten Van'a Kitap Gönderdiler
banner3

4/C sınıfı öğretmeni Fatma Tüfenkçioğlu Ünsal değerler eğitimi projesi kapsamında her ay öğrencilere bir değeri  uygulamalı olarak kazandırma gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek ‘Bu ay duyarlı olma değerimizi işledik ve öğrencilerim kendi harçlıklarından biriktirdikleri paralarla satın aldığımız 100 hikaye kitabını Balaklı Mezra köyü ilkokulunda okuyan kardeşlerimize hediye olarak gönderdik.

Hikaye kitaplarına alan Balaklı ilkokulu öğrenci ve öğretmenleri de teşekkürlerini ifade ettiler.Ayrıca yine tamamen gönüllülük esası içerisinde İHH’nın yetim projesine de her ay katkı yapmaya devam ediyoruz.

Çevremize duyarlı ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin yanı sıra öğrencilerim yardım edebilme duygusu da kazanmış oluyorlar. Her birini  tebrik ederim’ diye konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER