banner47

Gemlik'te Özel Öğrencilere Özel Kahvaltı

Gemlik Belediyesi’nin Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile birlikte organize ettiği, özel eğitim sınıflarına yönelik kahvaltılı dayanışma toplantıları devam ediyor.

Gemlik'te Özel Öğrencilere Özel Kahvaltı
banner3

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bölge Parkı Park Sosyal Tesislerinde organize edilen kahvaltıya Ayşe Ziver Karataş ve Ali Kütük okullarının özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri katıldılar. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Çelik’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya Ayşe Ziver Karataş İlkokulu Müdürü Halil Gemici’de katıldı.

Herkesin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğine işaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesi ve Kent Konseyi’nin engellilerin sosyal yaşamdaki engellerinin kaldırılması konusunda hassasiyetle çalıştığını bildirdi. Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim’de, Engelliler Meclisi çalışmalarının Gemlik Belediyesinin bu konudaki çabalarına katkı sağladığını vurgulayarak, birçok proje konusunda hazırlıklar yapıldığını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28