banner47

Gemlik Anadolu Lisesi'nden Coşkulu Mezuniyet Töreni

Gemlik Anadolu Lisesinde bu yıl mezun olan 254 öğrenciyle birlikte mezun sayısı 9 bini aştı.

Gemlik Anadolu Lisesi'nden Coşkulu Mezuniyet Töreni
banner3

Gemlik Anadolu Lisesi 46.Dönem Mezunlarını Kapalı Spor Salonunda düzenlenen coşkulu bir törenle verdi

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik Anadolu Lisesi Gemlik Kapalı spor salonunda düzenlenene törenle 46.dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşadı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan  Anadolu Lise mezuniyet törenine kaymakamı Cahit Işık,Belediye Başkanı Refik Yılmaz,Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M.Adil TUNÇ, Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan,Okul Müdürleri,Öğretmenler,Öğrenci ve aileleri katıldı.

Bu yıl mezun ettiği 254 öğrenciyle mezun sayısı 9000'e ulaşan Gemlik Anadolu Lisesi ilçemizin bu anlamda en köklü okulu olma özelliğini sürdürüyor.Sunuculuğunu okulun Edebiyat öğretmeni Hikmet CERRAH ve Yabancı Dil Dersi Öğretmeni Emine ÖZKAYA' nın yaptığı  Mezuniyet programında Okul Müdürü Hayrettin Arıcı mezun olan öğrencileri kutlarken İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran,Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve İlçe Kaymakamı Cahit Işık birer konuşma yaparak öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında da başarı ve mutluluklar dilediler.

Mezunlar adına konuşan okul birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Merve GÜLBAŞ elde ettiği başarıyı  planlı çalışmanın yanı sıra kendisine her zaman destek veren ailesi ve öğretmenlerine borçlu olduğunu ifade etti.Konuşmalardan sonra okulun bayrak ve filamansı 12.sınıf öğrencilerinden Yiğithan Akçay ve Aleyna Korur tarafından 11.sınıf öğrencileri Alican Demir ve  Melisa ARAZ'a törenle teslim edildi.

2015 yılı mezunları birincisi olan 12/ A sınıfından  Merve GÜLBAŞ 'a birincilik plaketini Kaymakam Cahit Işık,  Okul ikincisi: 12/B sınıfından Tuğçe AKARMIŞ 'a ikincilik plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı,Üçüncü 12/B  sınıfından Aleyna KORUR 'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran verdi.Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da bütün öğrencilere 16GB lık  flash bellek hediye ederek 'Gençler bizim geleceğimiz ve gururumuzdur 'diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M.Adil Tunç'da Gemlik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısına törenin gerçekleşmesindeki gayretlerinden okul adına  çiçek sunarak tebrik etti.Okul Birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Merve GÜLBAŞ mezuniyet kütüğüne birincilik plaketini çakmasının ardından 12-A sınıfı rehber öğretmeni Cemal  ESER, 12-B sınıfı rehber öğretmeni Asiye BULUT,12-C sınıfı rehber öğretmeni Rezzan SAYILIR,12-D sınıfı rehber öğretmeni Tülay Yıldırım ÇEVİK,12-E sınıfı rehber öğretmeni Selçuk ALTUN,12-F sınıfı rehber öğretmeni :Ahmet KARA,12-G sınıfı rehber öğretmeni: Volkan ÜSTE,12-H sınıfı rehber öğretmeni Kenan SEÇKİN,12-I sınıfı rehber öğretmeni Emine KAYA,12-J sınıfı rehber öğretmeni Mustafa ALTINBAŞ öğrencilerine mezuniyet belgeleri ve mezuniyet hatıra madalyalarını verdiler.

Resmi tören havaya kep atılmasıyla sona ererken  davetlilere plav ve ayran ikram edildi. Öğrenciler  ikram sonrası salonda düzenlenen eğlence ile mezuniyetlerini kutladılar. Aysu Baydur ve Göksu Orman gitar eşliğinde Anıl Ayyıldız, Eray Şimşek,Aydın Vural ve Sonkan Şen grup olarak ve piyanist Emre org ile  mezunlara unutulmaz bir gece yaşattılar. Gece boyunca gönüllerince eğlenen, dans eden,halay çeken ve şarkı söyleyen Gemlik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri arkadaşları,aileleri ve öğretmenleriyle gece boyunca  bol bol hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Öğrenciler  yaklaşık 5 saat süren mezuniyet tören ve eğlencesi sonrası evlerine mutlu bir şekilde dönerken okul idaresine kendilerine böylesine  bir program hazırlıkları için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER