banner47

Gemici ‘Gemlik’te Her Geçen Gün Daha da Büyüyoruz’

Gemlik Eğitim Bir Sen Gemlik Okul idarecileri ve İşyeri temsilcileri toplantısı Sendika binasında gerçekleştirildi.

Gemici ‘Gemlik’te Her Geçen Gün Daha da Büyüyoruz’
banner3

Gemlik Eğitim Bir Sen Gemlik Okul idarecileri ve  İşyeri temsilcileri toplantısı  sendika  binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Toplantıya Eğitim Bir Sen Gemlik Temsilcisi Halil Gemici,Sendikanın yönetim Kurulu üyeleri Ömer Beki,Bülent Öztürk,Şuayb Serdaroğlu,Gonca Arıcı,Cemal Obam Bayar,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan,çok sayıda ilk,orta ve lise okul müdür ve müdür yardımcıları,iş yeri temsilcileri ve üye öğretmenler katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Eğitim Bir Sen Gemlik Temsilcisi Halil Gemici, sözlerine ‘Sendikal bilincin ve aidiyetin önem arz ettiği bu günlerde toplantımıza katılarak, bizlere moral ve güç veren işyeri temsilcisi ve idarecilerimize  Gemlik EBS olarak teşekkür ediyoruz ‘diyerek başladı.

  Eğitim Bir Sen olarak son dönemde Gemlik ,Bursa İl ve Türkiye Genel Başkanlık olmak üzere üç seçim gerçekleştirdiklerini hatırlatan Gemici ‘Bu üç seçimi de sendikamıza  yakışır bir tarzda gerçekleştirdik.Bursa Şube Başkanımız Numan Şeker’i Ak Partiden Bursa Milletvekili Aday adayı olmasından dolayı kendisini kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Eğitim-Bir-Sen olarak çalışanların hak ve menfaatlerini savunmanın yanı sıra bugüne kadar hep ezilen, horlanan ve baskılara uğrayanların yanında olduklarına özel vurgu yapan Eğitim Bir Sen Gemlik Temsilcisi Halil Gemici, konuşmasını şu sözlerle devam etti:

“Eğitim Bir Sen üyeleri çalışmalarını her zaman büyük bir özveri ve fedakârlıkla sürdürdü. Sendikamız sadece ücret sendikacılığı yapmadı, insan hak ve hürriyetlerinin her zaman savunucusu oldu. Dünyada ezilen ne kadar insan varsa, ne kadar mazlum varsa onlara destek olmaktan hiçbir zaman çekinmedik. Bunu yaparken de ne insanların dinine, ne ırkına ne de milletine baktık’ dedi.

Gemlikte önemli bir sivil toplum örgütü olduklarını ifade eden Gemici üye sayımız her geçen gün artarak devam ediyor. Bu başarımızı çekemeyenlerinde bize karşı yaptıkları iftira ve çamur atmalara bakmadan onların seviyelerine inmeden üçerimizdeki görevleri en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu toplantımız vesilesi ile siz değerli iş yeri temsilcilerimize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çünkü iş yerlerinde sendikamızın gerçek temsilcileri sizler olduğunuz gibi kurumunuz ve oradaki üyelerimizle köprü durumundasınız. Bu anlamda sizlere düşen ve büyük sorumluluk gerektiren görevi başarı ile ifa ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Okullarda devam eden nöbet eylemi hakkında da konuşan Gemici nöbetleri aksatarak hak aranmaz. Özellikle ilkokullarda her hangi bir yavrumuzun başına bir şey gelirse bunun sorumluluğunu kim taşıyacak. Nöbete ücret konusunu nasıl ki başörtüsüne özgürlük ve sivil itaatsizlik eylemleri sonucunda toplanan 12 milyon 300 bin imza ile artık kamuda başörtüsü diye bir problem kalmadı aynen bunu gibi bu sorunu da yine sendikamız çözecek. Öğretmene getirilmesi planlanan rotasyona il içinde taraftar ve destekçisi olduklarını da vurgulayan Gemici  kavimler göçüne dönüşecek iller arası rotasyona karşı olduklarını da yeniledi.

Sendika binasında gerçekleştirilen idareciler ve iş yeri toplantısı karşılıklı görüş alış verişi  ve eğitimle ilgili çeşitli konuların görüşülmesiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28