banner47

Ayşe Ziver'in Minikleri Fidan Dikti

Ayşe Ziver Karataş İlkokulun 75 minik öğrencisi fidan dikti...

Ayşe Ziver'in Minikleri Fidan Dikti
banner3

Gemlik Ayşe Ziver Karataş İlkokulu  okul öncesi sınıfı öğrencileri Orman Haftası nedeniyle organize edilen ‘Her Öğrencinin Bir Dikili Ağacı’ olsun adı verilen etkinlikle 100 fidanı toprakla buluşturdular.

Fidan dikimi etkinliğine Gemlik Belediye Başkanı Ahmet Avcı, Okul Müdürü Halil Gemici,Okul Öncesi sınıf öğretmenleri Sevim Kan,Sevil Aslanbaş,Gülşen Makina ve Hatice Sarcan,Okul öncesi sınıflarındaki stajyer öğrenciler,öğrenci velileri ve  75 öğrenci katıldı.

Etkinlik kapsamında Gemlik Orman işletme Şefliğinden temin edilen  100  çam fidanını Küçük kumla ormanlık alana dikildi

Öğretmenleriyle birlikte diken öğrencilere  ağaç ve orman sevgisi yanı sıra   dayanışma ruhuyla birbirlerine destek vermenin de önemi  aşılanmaya çalışıldı.

Hayatlarında ilk defa fidan diken 75 minik öğrenci son dere heyecanlı ve sevinçli anlar yaşadılar.

Gemlik Orman İşletme şefliği 100 kadar fidan yanı sıra programa katılan bütün öğrencilere  özel şapka ve tişört hediye etti. Ulaşım noktasında Gemlik Belediyesinin katkı sunduğu etkinlikten dolayı  öğrenci velileri Okul müdürlüğüne,Gemlik Belediyesine ve Orman İşletme Şefliğine teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Okul Müdürü Halil Gemici , öğrencilerin eğitimlerinin ilk basamağı olan okul öncesi dönemde çocuklara  ağaç sevgisi bilincini  kazandırarak, çocukların ormanı koruma ve geliştirme konusunda gelecekte daha duyarlı olmasını amaçladıklarını belirtti. Gemici ayrıca etkinliğe emeği geçen kuruluşlara ve programa katılan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve okul öğretmenlerine teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28