banner47

KKTC'de nostaljik rüzgâr

KKTC'de nostaljik rüzgâr
banner3

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'nin 38. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 11. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi gerçekleşti. KKTC (İGFA) - KKTC'nin kuruluş etkinliklerinde düzenlenen 11. Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi'nde İstanbul Rumeli Üniversitesi Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü’nün de katıldığı etkinlikte renkli sahneler yaşandı. Birbirinden özel klasik otomobillerin katıldığı organizasyonda nostalji rüzgarları esti.

60’'ın üzerinde klasik aracın yer aldığı etkinliğe, İstanbul Rumeli Üniversitesi Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü de 1995 s320 MERCEDES 3.200 cc young timer (genç klasik) aracı ile katıldı.

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü'nün özel daveti ile etkinlikte yer aldıklarını söyleyen kulüp mentörü Ali Koç, ‘’ Türkiye’de birçok etkinliğe katılmış olmalarına rağmen, yurtdışı etkinliğinde üniversiteyi temsil etmenin kendileri için heyecan verici olduğunu söyledi.  Koç, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübüne, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ ve  tüm Kıbrıs halkına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23