banner47

Kayıp paraşütçüden acı haber.!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Gürle Dağından paraşütle atlayan ve bir süre sonra gözden kaybolan Muammer Yolcu ölü olarak bulundu.

Kayıp paraşütçüden acı haber.!
banner3

İlçede kuruyemiş işletmesi bulunan amatör yamaç paraşütü sporcusu evli ve bir çocuk babası Muammer Yolcu (37) bugün öğleden sonra ailesi ve arkadaşlarıyla çıktığı Gürle Dağı'ndan atlayış gerçekleştirdi. Yolcu, olumsuz hava koşulları nedeniyle bir süre sonra gözden kayboldu.

Ailesi ve arkadaşlarının ihbarda bulunması üzerine olay yerine jandarma ve AFADAKUTNAK ve BAKUT ekipleri sevk edilmişti. Gemlik'ten de Bursa Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Arama Kurtarma Ekipleri de arama kurtarma çalışmalarına destek verdi.

Ekipler, Yolcu'yu bulmak için, Gürle Dağı çevresinde arama çalışması başlatılmıştı.

Drone yardımıyla havadan da arama yapan ekiplere, arazi şartlarının zorluğu nedeniyle bölgedeki kırsal mahallerde yaşayan vatandaşlar da traktörle destek verdi. 

Yapılan çalışmalar sonrasında gelen ihbarlarıda değerlendiren ekipler, Yeni Sölöz mahallesi Eğreltideresi mevkiinde Muammer Yolcu'nun cansız bedeniyle karşılaşıldı. Bulunduğu yerde Jandarma Arama Kurtarma ekipleri tarafından çıkartılan Yolcu'nun cansız bedeni cenaze aracına bindirilerek Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradan kesin ölüm sebebinin araştırılması için otopsiye gönderilecek.

Genç paraşütçünün ölümü ailesi başta olmak üzere tüm Orhangazi'yi yasa boğdu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2021, 16:36

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER