banner47

Emin Adanur'dan Teksas'a yanıt

Bursaspor yönetiminin lideri yeni başkan Emin Adanur, yeşil-beyazlı taraftar gruplarından Teksas'ın paylaşımına yanıt verdi.

Emin Adanur'dan Teksas'a yanıt
banner3

Yeşil-beyazlı taraftar gruplarından Teksas, sosyal medya hesabından, "Özrü kabul edilmeyecek hatalar o yetkinizi elinizden alır. Bursaspor'u bu bilinçle yönetin!" mesajını paylaştı.

Bursaspor yönetiminin lideri Emin Adanur, Teksas'ın bu paylaşıma yanıt verdi.

Adanur, "Peki güzel kardeşlerim, kusura bakmayın lütfen biz muhtemelen sizin gözünüzde bu bilincin dışına çıktık. Seçilmeden öncede hep bahsetmiştik, insanların korkup uzaklaştığı bir Bursaspor değil, severek-saygı duyarak andığı bir Bursaspor markası olacağız diye.

Bunun yoluda malesef kavga ederek olmuyor.. Evet arkadaşlar, konuşacak o kadar çok şey varki ama susmak en güzeli. Sizin bizim yetkimizi elimizden almanıza gerek yok, biz yarın sabah gerekeni yapar size teslim ederiz.

Bugüne kadar tarafımızca yapılan herşeyde bağış olarak kalır, ben 30 yaşına kadar aileme ve arkadaşlarıma mahcup olmadım, bu işler bize göre değil, biz Bursada yaşıyoruz ve bu tarz söylemlerle ailemi muhatap edemem, hadi eyvallah" ifadesini kullandı.

Gastigo Samet tarafından atıldığı öğrenilen tweet Teksasorg tarafından bir süre sonra kaldırdı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021, 01:11

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23