banner47

Dünya İş Platformu Bursa'da toplandı

Dünya İş Platformu Yönetimi ve üyeleri, Türkiye’nin en büyük sanayi kenti Bursa’da iş insanlarıyla buluştu.

Dünya İş Platformu Bursa'da toplandı
banner3

Dünya İş Platformu’nun Genel Başkanı Süreyya Yıldız ve ekibinin sanayici ve iş insanlarıyla Bursa’daki buluşması Asdin Tekstil Ana Sponsorluğu’nda gerçekleşti. Geçen cumartesi günkü toplantıda Dünya İş Platformu’nun hedefleri anlatıldı.

Genel Başkan Süreyya Yıldız, KOBİ’leri geliştirmek, istihdamı artırmak, uluslararası pazarlara yayılmayı sağlayacak yurt dışı faaliyetlerini sürdüren girişimci kuruluşlar ve birçok kadın girişimci ile birlikte yatırım projeleri hazırladıklarını belirterek, üretici ve tüketici arasında iç ve dış pazarlara yayılabilecek bir ticaret ağı kurmayı amaçladıklarına vurgu yaptı.

Dünya İş Platformu'nun Bursa'da toplanmasında etkin rol alan Arya Bilişim firması sahibi Gemlik'in de sevilen iş insanlarından olan Yusuf Erat; "Bursa Osmanlı'ya başkentlik yapmış kadim bir şehirdir. Bursa ticareti limanları ile, organize sanayileri ve serbest bölgeleri ile ticaret açısından çok önemli bir değere sahiptir. Bursa'da iş insalarının birarada olması tanışması ve network yapması oldukça değerlidir." dedi.

Yönetiminde BUSKİ Hukuk Müşavirliğinde görev yapan ve aynı zamanda Bem-Bir-Sen Temsilcisi olan  Lale Küçük’ün de görev aldığı Dünya İş Platformu’nun Almira’daki etkinliğine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız da katıldı.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER