banner47

Bursa'yı da yakacaklardı, yakalandılar.!

Manisa, İzmir ve Bursa'da keşif yapıp orman yakma eyleminde bulunduktan sonra yurt dışına kaçacakları yönünde istihbarı bilgi edinilen PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyesi 2 kardeş, MİT, Jandarma ve Emniyetin ortak operasyonu ile yakalandı.

Bursa'yı da yakacaklardı, yakalandılar.!
banner3

Türkiye yangınlarla boğuşurken Manisa, İzmir ve Bursa'da keşif yapıp orman yakma eyleminde bulunduktan sonra yurt dışına kaçacakları yönünde istihbarı bilgi edinilen terör örgütü PKK üyesi 2 kardeş operasyonla yakalandı. Manisa'da yakalanan teröristlerin Suriye uyruklu oldukları öğrenildi.

PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren yabancı uyruklu 2 örgüt mensubunun orman yakma eylemi için İzmir, Manisa ve Bursa illerine gelerek keşif yaptıkları, orman yakma eylemini gerçekleştirerek illegal yollardan yurt dışına çıkacakları yönünde istihbari bilgi elde edildi.

SURİYE UYRUKLU PKK'LILAR MANİSA'DA YAKALANDI

Gelen istihbarat üzerine harekete geçen MİT, Emniyet ve Jandarma ekipleri söz konusu 2 kardeşin Manisa'nın Turgutlu ilçesinde olduğunu tespit etti. İzmir MİT Bölge Başkanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Jandarma Komutanlığı, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli yapılan müşterek operasyon sonucu terör örgütü üyesi Suriye uyruklu 2 kardeş yakalanarak gözaltına alındı.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki şen
Zeki şen - 3 yıl Önce

İsmet inönü zamanınnda omanları bekleyen ve devamlı devriye gezen, ormana giren çıkanı sorgulayan orman askerleri vardı. Ki o zama nları olsa da olur olmasada olurdu. Bunu devamlı yazıyorum ama bu sözlerimi hiç kimse bilmem neyine taksn bile olmadı. Yahu ülkemizde asker mi yok be. Millet için ayrılan piknik yerleri dışında hiç bir Allahın kulu orman giremez girek istesede kimlik bilgileri alındıktan sonra izinle ormana girmeli. Malesef bu hükümetler ormanları hiç korumuyor. Ormanlar türkiyenin oksijeni dir. Yüzlerce orman askerini salın orman yollarına devriye gezsinler. Bu kadar basit işte. Ama malesef yönetimde beyin yok bir değişim için kabiliyetleri yok mas başında ahkam kes birntane orman kamyoneti ile iki üç gün arayla öylesine dolanıp geliyorlar. Kesime gelince de bir agaç kesim için on agacıda talan ediyorlar. Orhangazi hamzalı yolunda bu yıl kesim yapıldı . Gelsinlerde yapılan ormsn tslanlarını görsünler. Kesenlerin umurundaymıs ster hesabım çok olsun diye her agacın dibine traktörle girmişler. Bırak korumayı ayıklamayı orman adeta yağma talsnı ediliyor . Ormanın içi kesim çöplüğü içinde. Yahu hangi birini açıklıyayım. Ormanlarda kestane ağacı kesilirmi arkadaş .onları da gürgenle meşeyle rş değer görüp kesiyorlar. Bu nasıl bir eğiyim nasıl bir alademik görüş insanın mantığı dumura uğruyor. Orman görevlilerin ormanlar umurlarında değil maaş günlerine kaç gün kaldığunı sayıyorlar. Onların da suçu yok. Rahmetli ninemin bir sözü vardı... baş oynamayınca kıç oynamaz.. derdi bakanlık ne yenilik yapıyorki bağlı kurumlar yapsın. Sadece salla başını al maaşını. Daha ne diyeyim.

SIRADAKİ HABER