banner47

Bursa'da uçak düştü! 2 ölü

Bursa'da tek motorlu bir uçak yerleşim yerlerine yakın bir bölgeye düştü. Osmangazi Bağlarbaşı mahallesi yakınlarına büyük bir gürültüyle düşen uçak alev alev yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığı olay yerinde pilotlar Furkan Ökten ve Murat Avşar hayatını kaybetti.

Bursa'da uçak düştü! 2 ölü
banner3

Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak düşerek yanmaya başladı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Öte yandan sokağa düşen uçağın alev almasının ardından 4 araçta alevlerin arasında kaldı.

Bursa'da eğitim amaçlı kullanıldığı tahmin edilen tek motorlu bir uçak yerleşim yerlerine yakın bir bölgeye düştü. Osmangazi Bağlarbaşı Mahallesi Sarıgül Sokakta büyük bir gürültüyle düşen uçak alev alev yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak düşerek yanmaya başladı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat: "Eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybetti. İlk tespitlere göre yaralı yok."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: Uçakta bulunan pilot ve öğrenci pilot maalesef hayatını kaybetti. İhbar alındığı gibi itfaiye ve sağlık ekiplerimiz anında olay yerine intikal etti. İki binanın dış kısmında bir yanma söz konusu ancak yaralı olduğuna dair kesin bir bilgi yok. Yunuseli'nde bir havalimanımız var büyük ihtimalle oraya iniş yapmaya çalışırken düşüt. Henüz net bir bilgi yok onunla ilgili.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2022, 16:50

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER