banner47

Bodrum’da yangın büyüyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale sürüyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, vatandaşlara çağrıda bulundu.

Bodrum’da yangın büyüyor
banner3

MUĞLA (İGFA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kumbahçe Mahallesi'nin yukarı kısmında evlere yakın bir bölgede başlayan yangın İçmeler Mahallesi'ndeki tersaneye kadar ulaştı.

OTEL VE EVLER BOŞALTILIYOR

Tedbir amaçlı bölgedeki otel ve evleri boşaltma çalışmaları başlatıldı. Oteldeki yerli ve yabancı turistler tekne ve sahil güvenlik botlarıyla denizden tahliye ediliyor.

BAŞKAN ARAS'TAN VATANDAŞLARA 'KORUMA' ÇAĞRISI

Yangın söndürme çalışmalarımız havadan ve karadan sürdüğünü belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye araçlarının tahliye gerekmesi halinde İçmeler'de hazır halde bekletildiğini kaydetti. Sosyal medya hesabından canlı yayınla vatandaşlara seslenen Başkan Aras, "Halkımızdan ricam; asılsız haberlere itibar etmemeleri, trafiğe çıkmamaları ve araçlarını bir an önce trafikten çekmeleridir. Farklı bölgelerde olumsuz bir durum yaşanmaması adına da mahalle muhtarlarımızı ve halkımızı ormanlarımızı korumaya davet ediyorum" uyarısında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER