GemlikLife

Gemlik Liderliğe Oturdu

GEMLİK

Gemlik ilçe spor salonunda Anadolu Üniversitesi ile mücadele eden Gemlik ekibi müsabakayı 28 sayı fark ile kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

Gemlik ilçe spor salonunda Anadolu Üniversitesi ile mücadele eden Gemlik ekibi müsabakayı 28 sayı fark ile kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

İlk çeyreğe Mesut ,Cihan ,Melih ,Levent ve Ersin beşlisi ile başlarken Anadolu Üniversitesi Yetkin , Ercan , Ayberk , Burak ve Aydın beşlisi ile başladı . Levent Altan’ın buldu 3 sayı ile maça çok hızlı çok iyi başlayan Gemlik ekibi bu direncini periyot sonuna taşıyınca periyotu 14 sayı fark ile tamamladı. 2.Çeyreğe 22 :8 yenik başlayan Anadolu üniversitesi Gemlik Basketbolun temposuna cevap veremeyince il yarıyı 40:18 yenik kapattı.

Müsabakanın 3. Periyotunda etkili oyununa devam eden Gemlik ekibi son çeyreğe 57:30 önde girdi. Son Bölümde genç oyuncular ile mücadele eden Gemlik Basketbol müsabakayı 72:40 önde tamamladı.

Gemlik Basketbol 9 maçta 8 galibiyet 1 mağlubiyet sonucu topladığı 17 puan ile eleme grubu maçlarının bitimine 1 hafta kala liderlik koltuğuna oturdu.

1 periyot 22:8

2 periyot 18:10

3 periyot 17:12

4 periyot 15:10

Sonuç dan emin bir şekilde bugün salona geldim diyen Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, "Hafta içinde oyuncularımın ve teknik ekibin hazırlık çalışmalarını bana bu öz güveni verdi. Bu yüzden önce menajerimizi ,hocalarımı ve tüm sporcu kardeşlerimi aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum . Biz bugün sahada kazandık ama asıl bu galibiyetin mimarı olan taraftarlarımızı ayrıca kutlamak istiyorum çünkü bugün kazan GEMLİK oldu." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.