GemlikLife

Bakan'dan Gemlik'te Çay Molası

GEMLİK

Bursa Valiliği'ni ziyaret eden ve Bursalı şehit aileleri ile bir araya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'a dönüşünde Gemlik'te mola verdi.

Bursa Valiliği'ni ziyaret eden ve Bursalı şehit aileleri ile bir araya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'a dönüşünde Gemlik'te mola verdi.

Dün Bursa Valiliğini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, valilikte yaptığı açıklamada, çocuk evleri ve kadın konuk evleri ile ilgili müjdeler verdi. Bu evlerin sayılarının artırılacağını söyleyen Bakan Kaya, aynı zamanda 1500 kişiye de istihdam sağlanacağını belirtti.

Valilikteki ziyaretinin ardından aralarında Gemlikli şehit ailelerinin de bulunduğu şehit aileleri, engelli vatandaşlar ve Bursalı kadınlarla bir araya gelen Kaya, aynı zamanda Bursa Esnafı'nı da ziyaret etti.

Bursa'daki programının ardından İstanbul'a hareket eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, yol üzerinde dinlenmek ve çay molası vermek istedi. Danışmanı tarafından yapılan araştırma sonucunda Gemlik'te bir kafeye gitmeye karar veren Bakan ve beraberindeki heyet, Gemlik'in gözde mekanlarından Vagon Artisan Coffee&Food'u tercih etti. Hem çay molası veren hem de çalışmalarına devam eden Bakan Kaya ve beraberindeki heyet mekanda yaklaşık 2 saat geçirdi. Mola verdikleri Vagon Artisan Coffee&Food'un işletme sahibi Faruk Levent Polat'a Gemlik'te böylesine güzel bir mekan beklemediklerini söyleyen Bakan, kafenin konseptini çok beğendiği ve verilen hizmetten memnun kaldıklarını sözlerine ekledi. İstanbul'a hareket etmek için mekandan ayrılan Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, işletme sahibi ve çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.